1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480225 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090481

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Gavelo: bara en tanke, kanske det är tvärt om.... att ville kom till en förening utan en tydlig vision och spel ide?????????...... slänger bara ut en tanke....... eller kan det vara så att de finns en klar och tydlig spel ide som ville inte förstår???...... eller i värsta fall förstår han att sportchef inte förstår de han viste att han trodde att ville skulle förstå bara om han kunde göra sig förstådd.....? läs min senaste mening, helt obegriplig?????, precic som MoDo:s lagbygge i år, ledsen på riktigt, stoppa denna slakt, jag gillar ju MoDo...........:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
acerjocke: Jag tror inte någon tränare värvas om man inte diskuterat vilken spelidé som tränaren och föreningen vill att laget skall spela, ungefär som vilken arbetsintervju som helst.

Det är ju väldigt enkelt att ha visioner och mål men inte alltid lika lätt nå och efterleva dom.

En bra chef kan bli en dålig i fel grupp eller tvärtom osv.

Det man iaf måste ge Ville är att han redan fokuserar på nästa match trots att läget är näst intill nattsvart, det tyder iaf på att han har en positiv inställning.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
acerjocke:

Är du en av de tidigare löven supportrarna som bytt nick? Känns som så.

Tror inte en sekund på att du håller på Modo, gissar på att du bara är här och gottar dig åt vår kräftgång, speciellt eftersom det bara handlar om att peka på det uppenbara utan att komma med något konstruktivt.

Detta är sista inlägget från mig till dig, kan omöjligt ta någon på allvar som använder flera ? i slutet på en mening, så från mig får du ingen mer respons på dina inlägg, i alla fall inte fören du vill ha en konstruktiv diskussion.
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
acerjocke: Förstod inte riktigt mittenpartiet.
I det stora hela så äger föreningen spelidén, det ska fortsätta på samma bana som Björn implementerade. Tränare ska såklart kunna ha visst inflytande över spelsättet men i grund och botten så ska Modo vara ett spelförande och skridskostarkt lag.
Sen har föreningen även vissa riktlinjer kring lagbygget gällande kontinuitet och spelare med anknytning till närområdet eller föreningen.
Kommentera