1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090475

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Rytter: Bik tappar sällan speciellt många spelare, Inte ens säsongen efter när man var uppe i kval så tappade man särskilt många ledande spelare, Edjsell, Thorell och nån till men långt ifrån det Modo fick uppleva. Att man byter ut spelare är inte desamma som att förlora spelare, speciellt inte ledande spelare, Modo tappade i princip sina 3 första formationer så jag tycker det inte är att förenkla saken att Modo tappat många spelare som till stor del ligger till grund för Modos aktuella spel.
Att skriva Västervik och fungerande spel känns udda, ett lag för den nedre halvan av serien år efter år, visst dom byter många spelare men har och andra sidan aldrig haft något direkt utvecklande spel heller, jobba hårt har alltid varit deras melodi.

Såklart var hela löven riktigt bra, men inte bättre än Timrå eller Modo, men man hade Canata som tog dom längst i jämna matcher, precis som Modo 06/07!

Dock är det självklart att Glader bär huvudansvaret och jag tror han hoppats på väldigt mycket mer utav detta lag, jag tror att många av våra värvningar inför denna säsong är riktigt bra men än har inte Ville fått ut speciellt mycket av sitt lag och tyvärr tror jag inte det kommer bli så mycket bättre, Ville känns inte så analytisk eller taktisk utan lite mer en tränare som vill se hårt arbete, funkar det inte så gör han kraftiga ändringar i kedjorna och det är precis det vi har sett.

Modos stora problem just nu (som jag ser det)
Är att man åter igen tappat identiteten, vad är Modo?
Man saknar 1-2 riktiga målskyttar
Ville är ett Wild card som jag är ytterst skeptisk till.
En för stor grupp, ingen stomme och ingen identitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Gavelo: bara en tanke, kanske det är tvärt om.... att ville kom till en förening utan en tydlig vision och spel ide?????????...... slänger bara ut en tanke....... eller kan det vara så att de finns en klar och tydlig spel ide som ville inte förstår???...... eller i värsta fall förstår han att sportchef inte förstår de han viste att han trodde att ville skulle förstå bara om han kunde göra sig förstådd.....? läs min senaste mening, helt obegriplig?????, precic som MoDo:s lagbygge i år, ledsen på riktigt, stoppa denna slakt, jag gillar ju MoDo...........:)
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2020-10-18
Gavelo: Förra året hade vi Karlqvist, Tamby, Johnson, Norlinder, Björklund osv som verkligen verkade ha kommit ihop som grupp och det syntes att dom trivdes ihop.

Vilka är grunden nu? Hägga och Sylwander?
Känns som en splittrad grupp som fortfarande inte känner varandra och alla drar åt olika håll.

Kommer Ville kunna få alla att dra åt olika håll?
Kommentera