1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474658 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090514

Sv: Apropå ingenting...
Perreman: Anfallsspelet. Uppspelen går katastrofalt dåligt och vi anfaller alltid mot samlat försvar. Vi får ingen fart i spelet och blir väldigt utspridda. När man tappar pucken så får vi inte till någon forecheck osv.

Jag har aldrig sett ett uddlösare Modo.

Igår släppt vi in två mål innan vi tog ut målvakten, vilket inte är uselt mot BIK. Däremot hade vi typ två högkvalitativa målchanser under helt matchen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Mycket synpunkter om Modo på forum, nu när det går dåligt och det är väl bra att intresset finns. Här kommer några från mig. 2014-15 värvade ju Modo flera spelare från USA som inte blev någon succé. Tror att det var Näslund,Foppa och möjligen också Svartvadet som låg bakom värvningarna. Då som nu, så kan man ju inte anklaga dom för att det inte lyckades. Tre killar med ett enormt Modo-hjärta gjorde ju vad dom trodde på just då och problemet var ju att det var lite spelare på marknaden. Symbolen för Modos misslyckade USA-satsning blev ju när Bill Thomas kom fri med Leksands målvakt när det var 30sek. kvar av ordinarie tid i avgörande kvalmatchen. Han drar målvakten och lyfter pucken i stolpen och efter det, kanske inte medvetet, har han nästan ett litet leende på läpparna och jag förstår tammefan inte än idag vad i helvete han flinade åt ! I OT missar finnbacken och Modos värsta förlust i modern tid mot svenska hockeyhistoriens största turlag Leksand är ett faktum. Inför årets säsong förlorar Modo hela 1:a och 2:a femman. Glader som har jobbat dag och natt verkar det som, tycker jag får ihop ett skapligt lag på pappret. Tycker att Glader har gjort ett bra jobb, inte lätt att värva, men det är ju bara att konstatera hitills att över hälften av nyförvärven har misslyckats. Hedberg t.ex som i Rögle och i viss mån i Skellefteå med fart kunde ta sig runt backen i SHL, det gör han bevisligen inte i HA. Modo har bra fystränare säger alla, är det något annat som inte stämmer ?. Häxjakten på Villes språkkunskaper förstår jag inte. Glader,Styf och Omark måste ju ha suttit i timmar, kanske dagar och pratat med honom innan han anställdes. Om t.ex Omark och Styf tyckte att hans engelska var så dålig, att varken dom eller spelarna kommer att kunna kommunicera med honom under säsongen. Då skulle väl Styf och Omark på svenska kunnat sagt det till Glader eller ? Troligtvis kanske det blir förändringar tränarstaben, då tycker jag man ska ta in Lelle Hermansson och Henrik Gradin, genuina Modoiter, tror inte att dom gör bort sig. Och upp med fler juniorer i A-Laget.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Okej, trögt uppspel låter det som då. Låter som något att slipa på. Är det tränare, spelaromsättning eller något annat tro? Kanske en blandning av allt antar jag.
Kommentera