1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481456 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090739

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Robin Ztorken L: Förstår inte varför Linus Petterson ska vara extraforward? han är bland dom som skapar nåt tillsammans med Sebbe O.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
hanzon: Jag förstår dock inte varför de spelar så otroligt ojämnt, vi har väldigt många "meriterade" spelare i laget, även om vi bytt 14 spelare så är det inte någon spelare som inte spelat ishockey tidigare. Vi har inte spelat emot de bästa lagen i HA ens och vi får rådäng direkt. Vi har ju tillfällen där en passning råkar hamna rätt och vi kommer till anfallszonen men där fallerar allt varenda gång. Vad kan det vara för fel? Det är inte så att spelarna är så här dåliga, det är omöjligt att de vill förlora.. Vad är felet? Vi är inte första laget i världen att byta 14 spelare och det har funkat tidigare.. Det är hockey inte raketforskning.. Dessa män ska vara professionella hockeyspelare och får lön för att spela hockeymatcher liksom.. Har covid 19 tagit sån effekt på just modo?
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
hanzon: Nu kan jag ju tycka att Linus får tag i pucken o kör så det ryker och dribblar tills han tappar den men det positiva är att han är orädd och tvekar inte att gå in på mål när han får den chansen.
Måste bli lite kallare och hitta passningar ibland, bättre spelsinne efterlyses
Låst ämne