1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478785 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090967

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Bad_Brett:

Nu pratar du med facit i hand och hur det ser ut nu i spelet. Lite orättvist att berömma spelare utan självförtroende.

Vi ska ju spela likt förra året men justera i defensiven. Tycker alla egentligen passar in t.ex Hedberg, Ohlsson och svenningsson med sin fart. Att man vill ta in rutinerade försvare för att stabilisera upp defensiven. Enda jag tvekar lite på är Olhaver då vi redan har tunga starka spelare i sylwander och hägga. En annan är aagaard som inte riktigt visa sig mogen att leda en andrakedja, saknar kreativitet och skulle nog få ut mer som ytter än center.

Så nog tycker jag att det fanns en bra tanke med värvningarna inför säsong. Att man nu inte lyckats implementera speliden i spelarna och få ihop allt är en annan sak, men tanken måste ju varit att köra på en spelidé och där tycker jag många nyförvärv passar in.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Rytter: Spelidén som kommer från Hellqvist ursprungligen, hur gångbar är den? Om vi ser Leksand i år och Modo ifjol så står man och faller med första kedjan, sätter då inte spelidén för höga krav på materialet?
Hur passar den med årets Modo (om vi bortser från att inget fungerar just nu)? Modo ifjol var sanslöst roligt att följa, men det var ju för att man kände att det spelar ingen roll hur vi spelar för vår första kedja gör fler mål än hela erat lag.
Låst ämne