1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480193 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090977

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Monno: Ja alltså offensiven har varit så otrolig dålig, man skapar ju ingenting. 0 mål senaste 2 matcherna. Innan KHK vinsten hade man 0,1 och 2 mål. Vilka ska göra målen?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Djuunaz:

Ja problemet är inte antal insläppta iaf, vi hade ju 0-2 och 0-2 In i slutet mot bik och nu Almtuna. Släpper man in så få mål under nästan 60 min ska man vinna matcher. Vi hade ju dessutom bara 1 insläppt borta mot kik med.

Solklart att det är uppspelen och offensiven som inte fungerar och ger oss energi. För vi är med långa delar i matcherna målmässigt.

Tycker ändå andra och tredje visar bättre intentioner än tidigare och vi kommer till mer skott och skapar mer än tidigare.

Men det blir viktigt att vi får in lite puckar, aagaard bränner helt rent läge i slottet, Gagnon missar målet i ett kanonläge i slottet efter pass av Hepponiemi, Ohlson bränner ett direktskott i slottet och får den inte på mål ens, spelar med självförtroende sätter 2 mål på dessa lägen.

Blir intressant att se vad som händer i serien när lånen drar, Almtunas mest framträdande spelare är ju deras lån, samma i andra klubbar.

Med facit i hand skulle vi också tagit in riktig spets tidigt, undra vad någon av bröderna Olofsson kunnat göra tillsammans med heppo. Nu tappar vi mark som blir jobbig att ta ikapp.
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Djuunaz: Visst har offensiven varit dåligt men idag producerar vi säkert minst 8 riktigt bra lägen det har vi inte gjort i de andra Matcherna. Öppna lägen i slottet bla.
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Djuunaz: Ohlsson är nog den enda fw som ens kan få ett betyg i min bok.
Maken till dålig offensiv.
Kan en annan tränare fixa detta? Vi har ju noll framåt.
Låst ämne