1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2091006

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Djuunaz:

Ja problemet är inte antal insläppta iaf, vi hade ju 0-2 och 0-2 In i slutet mot bik och nu Almtuna. Släpper man in så få mål under nästan 60 min ska man vinna matcher. Vi hade ju dessutom bara 1 insläppt borta mot kik med.

Solklart att det är uppspelen och offensiven som inte fungerar och ger oss energi. För vi är med långa delar i matcherna målmässigt.

Tycker ändå andra och tredje visar bättre intentioner än tidigare och vi kommer till mer skott och skapar mer än tidigare.

Men det blir viktigt att vi får in lite puckar, aagaard bränner helt rent läge i slottet, Gagnon missar målet i ett kanonläge i slottet efter pass av Hepponiemi, Ohlson bränner ett direktskott i slottet och får den inte på mål ens, spelar med självförtroende sätter 2 mål på dessa lägen.

Blir intressant att se vad som händer i serien när lånen drar, Almtunas mest framträdande spelare är ju deras lån, samma i andra klubbar.

Med facit i hand skulle vi också tagit in riktig spets tidigt, undra vad någon av bröderna Olofsson kunnat göra tillsammans med heppo. Nu tappar vi mark som blir jobbig att ta ikapp.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Rytter: Det där är en farlig fälla. Vi såg samma sak mot Vita Hästen i första matchen, att vi helt plötsligt började spela propagandahockey när det var 10 minuter kvar och så tänker man "Kan vi ta med oss det här till nästa match så kan det bli en rolig säsong".

Men grejen är ju att när motståndarlaget slutar forechecka hårt i mittzon och backar hem istället, då får de sämre spelarna helt plötsligt tid att formera sig och då ser det ut som att vi tar över spelet. Fast i själva verket handlar det bara om att motståndarna börjar varva ner.

Som sagt, ingen idé att leta efter guldkorn i en bajskorv. Detta löses inte genom att skruva på detaljer, Ville måste bort. Alternativt accepterar vi att vi går från att nosa på SHL-platsen till att bli ett strykgäng och hoppas på att säsongen ställs in.
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Rytter: Fast vi är ju inte så sjukt efter än då vi har så få spelade. Men några förluster till så.

Som kan ser det har Glader två val.
Kicka Ville eller förstärka med riktigt vassa offensiva spelare. Typ J.Olofsson och Dima och hoppas dom kan lösa lite knutar offensivt själva.
Det är ju tyvärr lite fel säsong att dra på sig kostnader i att sparka en tränare.
Men är ju en rejäl chansning att behålla Ville och typ hoppas att säsongen ställs in.
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Rytter: Missade matchen ikväll och det verkar som jag inte ha gått miste om ngt som man ringer hem om. Kan någon kortfattat ge ett matchreferat
Låst ämne