1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480215 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2091025

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Rytter: Det där är en farlig fälla. Vi såg samma sak mot Vita Hästen i första matchen, att vi helt plötsligt började spela propagandahockey när det var 10 minuter kvar och så tänker man "Kan vi ta med oss det här till nästa match så kan det bli en rolig säsong".

Men grejen är ju att när motståndarlaget slutar forechecka hårt i mittzon och backar hem istället, då får de sämre spelarna helt plötsligt tid att formera sig och då ser det ut som att vi tar över spelet. Fast i själva verket handlar det bara om att motståndarna börjar varva ner.

Som sagt, ingen idé att leta efter guldkorn i en bajskorv. Detta löses inte genom att skruva på detaljer, Ville måste bort. Alternativt accepterar vi att vi går från att nosa på SHL-platsen till att bli ett strykgäng och hoppas på att säsongen ställs in.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Bad_Brett:

Ok så Almtuna slutade spela och backade hem på hemmaplan i en 2-0 ledning med 40 minuter kvar?

Köper inte det. Ok om det sker i slutet av matcherna då håller jag med att det kan vara en anledning, men inte med 40 minuter kvar och ledning 2-0 när man gjort en stark förstaperiod, då vill man nog fortsätta på den inslagna och lyckade vägen, och det är nog det deras coach trycker på.
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Bad_Brett: jag skulle lätt kunna vara på att spela av säsongen med de jävulskt dåliga förutsättningarna vi fått men börja mer och mer kännas som att vi kommer cementera oss i botten om vi fortsätter på denna väg. Någon typ av ändring måste ske. Man behöver se en ljusglimt på att vi skall slippa kval neråt. För tror inte denna förening klarar ett negativt kval
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Bad_Brett: Det är minst lika mycket att man inte har något att förlora. Då chansar man lite mer och det blir mer tryck. Man tänker inte lika mycket på att vara precis där man ska vara ur ett defensivt perspektiv.

Man såg det väldigt ofta under Haralds sista år där vi väldigt ofta hamnade i underläge och först då började skapa saker framåt.

Men, samtidigt Mot BIK backade de hem, men vi skapade noll ändå. Det är ett försiktigt, krampaktigt litet steg åt rätt håll.
Låst ämne