1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2091154

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Relationen är förmåga att vinna en best of serie i kvalet mellan HA och SHL. Timrå 50procent modo 0 procent. Försök nu inte med det gamla tricket att säga att ett lag som har 8 procent i PP är bättre än det lag som har 30 procent.

50 procent är mer än 0 procent. Vi är bättre än er i best of serier till SHL.

Så, nu lärde du dig något om sannolikhet också.

Hur går det med pengaräknandet? Myser du fortfarande över att det går så bra för er? Du kanske ska börja heja på nån aktie istället?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hassan:

Vart har du kommit fram till att ni är best of best i serier mot Shl när Modo och Timrå aldrig mötts?
Jag tror jag förstår att du menar att ni har kvalat er upp fler gånger än oss, men det är inte heller helt ologiskt eftersom Timrå spelat större del av tiden i allsvenskan.
vänd på steken ist, Timrå är 25% sämre än Modo i best of the best, Modo har spelat så mycket längre i Sveriges högsta division.

Är du säker på att du vill att vi ska börja dra upp meriter på vilken klubb som lyckats bättre och jämföra mot varandra?!

Du pratar om sannolikhet fast jag misstänker att du inte riktigt förstår innebörden, det brukar vara signifikant med folk som inte varit så framgångsrika i skolan?!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hassan: Nu är det ju 2 allsvenska lag som gör upp om en SHL-plats? finns det nån statistik, eftersom det aldrig skett förut?
Kommentera