1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2091177

Sv: Apropå ingenting...
Hassan:

Vart har du kommit fram till att ni är best of best i serier mot Shl när Modo och Timrå aldrig mötts?
Jag tror jag förstår att du menar att ni har kvalat er upp fler gånger än oss, men det är inte heller helt ologiskt eftersom Timrå spelat större del av tiden i allsvenskan.
vänd på steken ist, Timrå är 25% sämre än Modo i best of the best, Modo har spelat så mycket längre i Sveriges högsta division.

Är du säker på att du vill att vi ska börja dra upp meriter på vilken klubb som lyckats bättre och jämföra mot varandra?!

Du pratar om sannolikhet fast jag misstänker att du inte riktigt förstår innebörden, det brukar vara signifikant med folk som inte varit så framgångsrika i skolan?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Det heter signifikativt för folk. Alternativt ett signifikant tecken på.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Personligt påhopp. Stort av dig, du krymper dig själv som medmänniska frivilligt. Vackert.

Jag kan nog mer om sannolikhet än du tror. Det är klart att ni har fler meriter än oss, det har jag aldrig heller ifrågasatt. Det jag pratade om, det enda jag pratade om var kval mellan SHL och HA och sannolikheten att vinna ett eventuellt sådant. För att få fram relevanta siffror på det måste man titta på tidigare insatser. Precis som man gör med tex procent i PP eller BP. Procenten i sig säger inget om hur många försök man haft på sig, men det säger ändå något om sannolikheten och hur duktig man är på just det.

Så fungerar sannolikhet, men det visste väl redan du herr matematikprofessor?
Kommentera