1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481431 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2091569

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Eller så har man lite samma strategi som tidigare år, man börjar med juniorer för att se ifall dessa håller och har tagit steg från föregående säsong. Tidigare år har det varit Wernblom/Åhström/LP/Karlström/Pettersson mfl som fått börja i laget, sedan beroende på hur det gått för dessa har man sedan lånat ut/skeppat dem eller satt dem på bänken.

Kan vara en sådan tanke nu också, man ger de chansen och ifall de inte håller så tar man in en ny forward, var väl så ifjol Tambellini kom in när Wernblom lämnade.

Åhström tycker jag tagit steg sedan sist, LP står tyvärr rätt still hos oss, han varvar bra matcher med rena bottennapp, har bra sekvenser i matcherna där han skapar för att sedan i efterföljande byten spela slarvigt och ge bort puckar. Han är otroligt rolig att se på när det stämmer men man blir så frustrerad på honom, man vet ju att han har kunnandet att hålla puck och spela så mycket smartare och enklare så man blir förbannad när det fortsätter i samma stil.

Olhaver är en besvikelse såhär långt, jag hade hoppas på en riktigt tuff och tung spelare som skapar ytor åt övriga och aldrig förlorar en sargduell, men just nu spelar han som han är 170cm och 70kg tung och med händer av bly. Vi får verkligen inte ut något av hans spetsegenskaper. Frågan är ifall han bara är i en rejäl svacka eller ifall han inte passar in i vårt sätt att spela. Såhär dålig var han inte förra året.

Jag skulle kunna tänka mig två nya forwards istället för LP och Olhaver, dessa ska vara kreativa spelare som kan göra skillnad framåt, minst en av dessa ska vara en högerskytt, de ska in högt upp i laget och kriga om platser i 1/2 kedjan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Jag ser gärna att man behåller spelare mellan 22-27 särskilt om de visar nåt tidigare och har en uppåtgående trend över tid. Så vill helst inte skeppa Olhaver/Aagaard/Sveningsson eller ens Öhman.

Däremot Tjernström han kommer inte bidra med så många poäng framåt och håller inte för allsvenskt spel. Där vore tom bättre man behållit Anton K. Flytta in Hägga kör
Sylwander-Hägg-Olhaver de kommer bidra framåt då och då. Max mår bra av Div 1.

Åhström är med för han anses platsa i andralina och skall på något sätt styra andra PP. Det har vi inte sett så mkt av hittills, framförallt inte i proportion till istid. LP vet alla att jag gillar så kommer inte tjata om honom.

Så börja med att skicka Max, även Åhström. Upp med Strömgren för att se om han kan skapa nåt och en ny plus låna Jeppe O
Kommentera