1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481427 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2091583

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Jag ser gärna att man behåller spelare mellan 22-27 särskilt om de visar nåt tidigare och har en uppåtgående trend över tid. Så vill helst inte skeppa Olhaver/Aagaard/Sveningsson eller ens Öhman.

Däremot Tjernström han kommer inte bidra med så många poäng framåt och håller inte för allsvenskt spel. Där vore tom bättre man behållit Anton K. Flytta in Hägga kör
Sylwander-Hägg-Olhaver de kommer bidra framåt då och då. Max mår bra av Div 1.

Åhström är med för han anses platsa i andralina och skall på något sätt styra andra PP. Det har vi inte sett så mkt av hittills, framförallt inte i proportion till istid. LP vet alla att jag gillar så kommer inte tjata om honom.

Så börja med att skicka Max, även Åhström. Upp med Strömgren för att se om han kan skapa nåt och en ny plus låna Jeppe O
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Med risk för att låta egoistisk(för Modo)
ser jag gärna att man spelar juniorerna ganska sparsamt och istället siktar in sig på att de kan ta plats och verkligen bidra nästa år.
Risken är annars att Strömgren kommer upp och gör succe ett par matcher, han får massor med istid osv, så står IKO, Frölunda och Luleå där och slänger dollarbuntar på honom dagen efter..
Självklart ska dom få prova på och spela i A-laget nån match, men sparar gärna på dom till nästa år.
Det är de etablerade spelarna som ska vända det här.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Håller med på allt, förutom att jag är partisk till Åhström och ser hellre honom i truppen framför LP.
Tror Tjernström kan bli en extremt nyttig spelare framöver, men det finns inte riktigt utrymme för han att blomma ut nu när allt går så dåligt.
Kommentera