1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478758 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2093262

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag hoppas givetvis att du har och får rätt, men han ska få ut någonting i den här miljön också, Sverige, laget, o.s.v.

Upp-sidan låter onekligen bra, men det finns inga garantier. Jag hade väldigt högt ställda förväntningar och förhoppningar på Heppo och Hedberg, än så länge har deras prestationer inte mött dom. Säg då att denne lirare behöver tid att komma igång - och så gör han det lagom till att han ska dra. Njaa, jag är försiktigt positiv men har mina reservationer. Resultaten får tala.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Majbrasan: Jag tror att Hepo saknat någon som har spelsinne nog att passa bredvid honom. Svenningsson är min tredje stora besvikelse på forwardssidan förutom Hedberg och Heponiemi då. Svenningsson har allt utom bra spelsinne med bra fart, hygglig teknik och mycket bra skott, men han och Hepo har inte hittat någon som helst kemi. Kanske kan vi äntligen få igång Hepo nu då.

Samtidigt känns det rätt bra att vi har så mycket sparkapital med tanke på hur hyggligt det såg ut i fredags. Kan vi få igång Hedberg, Hepo och Svenningsson bör vi rimligen vara ett topplag med tanke på backsidan och en fantastisk målvakt.
Kommentera