1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474621 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2093267

Sv: Apropå ingenting...
Majbrasan: Jag tror att Hepo saknat någon som har spelsinne nog att passa bredvid honom. Svenningsson är min tredje stora besvikelse på forwardssidan förutom Hedberg och Heponiemi då. Svenningsson har allt utom bra spelsinne med bra fart, hygglig teknik och mycket bra skott, men han och Hepo har inte hittat någon som helst kemi. Kanske kan vi äntligen få igång Hepo nu då.

Samtidigt känns det rätt bra att vi har så mycket sparkapital med tanke på hur hyggligt det såg ut i fredags. Kan vi få igång Hedberg, Hepo och Svenningsson bör vi rimligen vara ett topplag med tanke på backsidan och en fantastisk målvakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tror också det. Visst har han fumlat en del med pucken men om det är någon som har försökt ta initiativ och inte varit helt osynlig bland FWs så är det Heponiemi, dock svårt att skapa något utan kedjekamrater.

Ändå är han väl den som varit mest ifrågasatt, trots att det är många andra som underpresterat i betydligt högre grad och är desto osynligare under matcherna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag håller med i din analys - Hepo behöver en lekkamrat, det behövs kemi. Svenningsson har jag knappt sett i matcherna. Vem är han?

Det blir mycket en fråga om synergieffekt, att ta ut och fram det bästa ur varandra. Framgång föder framgång också i fråga om självförtroende och så vidare.

Jag tror inte vi skulle lida av denne Martin, tvärtom. På pappret och på video ser det bra ut.. men för min mentala hälsas skull låter jag mina förväntningar vara fortsatt låga.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Känner att vi skulle behöva få in en riktigt bra spelfördelande center.
Kommentera