1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480345 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2094876

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Tarasov:

Kan tycka att t.ex heppo, svenningsson, Hedberg ska vara spets på denna nivå och inte utfyllnadsspelare, även aagaard håller men kanske inte i rollen som center. Gagnon har producerat bra i nla och ska hålla hög klass, men behöver en playmaker i kedjan då han själv när en tvåvägsforward. Borde kunna vara andracenter utan problem.

Kan köpa att man lyfter in en center i laget, men köper inte att de vi tagit in inte håller måttet, där tror jag snarare att spelsystem/självförtroende är ett större problem.

Men en ny center så vi kan ställa upp med.

X
Gagnon
Jellvert
Max

Vore inte helt fel, detta borde räcka för att få fart på offensiven, tyckte aagaard visade upp ett bra spel som ytter och kan ta den rollen i en tredjekedja t.ex.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter:
Jag tycker vi har detta

1: Kaut -Hepo - x
2 Ohlsson -Gagnon- x
3: Aagaard - Jellvert - Svenningsson
4: Sylwander- Häggström -Hedberg

Minst två till Åhs/LP/Max får vara reserver. Karla kommer snart sen en till.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter: Jag tycker att det är fruktansvärt tungt att vara Modoit just nu och det värsta är ju att jag ser ingen ljusning heller. Just nu känns Modo som en gammaldags brunn man hade ute på gården. Man vevar ned en 10-Liters hink och fyller den med vatten. Sedan vevar man upp den och när den är nästan uppe, så släpper man veven och hinken rusar med hiskelig fart ned i brunnen, så känns Modo just nu. Eller som en gräsklippare som inte vill starta, man sprutar in startgas från alla djävla håll, men den startar ändå inte. Tränare bort ? Spelare bort ? Vem har det rätta svaret ? Jag har funderat mycket på gåtan Heponiemi (46poäng i Kärpät och spelade i 1:a femman Finlands J20 guldlag 2019) Vet inte om jag har rätt, men känns som att han inte trivs i Övik. Byt honom med Karlkvist från Vasa, det tror jag Vasa gör direkt. Så många nyförvärv med bra meriter, men som tillför noll just nu. Gagnon,Hedberg,Olhaver och Aagard, bör kanske gå. Tränarbyte ? Då bör nog alla tre bytas ut. För över 20år sedan sa en gammal chef till mig: - Det finns alltid ett ljus i tunneln, jag hoppas det, men just nu ser jag inget !
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter: Tror du blir besviken om du ser Hedberg som spets. Jag gillar honom skarpt, men tror inte man ska förvänta sig offensiva stordåd från honom. Hans styrka sitter i skridskoåkningen och forecheck. Nu kan jag ha fel då han tagit klivet ner till allsvenskan, men han har ju aldrig tidigare varit någon stor poängmakare.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Hedberg är bara å räkna bort, han är för skadebenägen. Varför ska det vara annorlunda denna säsong.

Övrigt blir jag mer orolig av matchanalysen än själva matchen. Känns som om jag sett en annan match än lagledare och övriga förståsigpåare. Bättre uppspelsfas?
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter: Ska Kung-Glader hitta den förstecentern?
Kommentera