1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2094890

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Rytter: Jag tycker att det är fruktansvärt tungt att vara Modoit just nu och det värsta är ju att jag ser ingen ljusning heller. Just nu känns Modo som en gammaldags brunn man hade ute på gården. Man vevar ned en 10-Liters hink och fyller den med vatten. Sedan vevar man upp den och när den är nästan uppe, så släpper man veven och hinken rusar med hiskelig fart ned i brunnen, så känns Modo just nu. Eller som en gräsklippare som inte vill starta, man sprutar in startgas från alla djävla håll, men den startar ändå inte. Tränare bort ? Spelare bort ? Vem har det rätta svaret ? Jag har funderat mycket på gåtan Heponiemi (46poäng i Kärpät och spelade i 1:a femman Finlands J20 guldlag 2019) Vet inte om jag har rätt, men känns som att han inte trivs i Övik. Byt honom med Karlkvist från Vasa, det tror jag Vasa gör direkt. Så många nyförvärv med bra meriter, men som tillför noll just nu. Gagnon,Hedberg,Olhaver och Aagard, bör kanske gå. Tränarbyte ? Då bör nog alla tre bytas ut. För över 20år sedan sa en gammal chef till mig: - Det finns alltid ett ljus i tunneln, jag hoppas det, men just nu ser jag inget !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Modoit i Umeå: Sant. MoDo-truppen tycker jag är riktigt jävla bra. MoDo ska inte vara därnere. Det vet nog alla i klubben. Heppo och Kaut ska tokdominera hos oss. Gagnon är klass. Karla är en gåta hos Vasa. Borde kunna tugga in nån poäng här och där.
Kommentera

Sv: Modo - Västervik 2020-10-30
Modoit i Umeå: Det är svårt att bedöma materialet vi har med den här inledningen. Hur ska spelarna bidra offensivt när vi knappt befinner oss i offensiv zon och spelvändningarna är obefintliga?
Felet kan inte pekas ut på en ensam spelare när uppspelsfasen är lika bristande i hela laget.

När väl den biten faller på plats så kommer vi få ut ordentligt mycket mer av spelarna, men när och hur det sker vet jag inte.
Kommentera