1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2095565

Sv: Karlskoga - Modo 2020-11-01
hanzon: Jag tror att det är ett väldigt stort misstag att sätta Karla med dem. Den blir offensivt snedfördelad och vi kan inte dra nytta av Karla för att få igång en vass andrakedja.

Vi behöver spelare som kan bryta mönster och hålla i pucken. Vi måste sprida ut det mer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2020-11-01
J F K:

Precis Kaut och Karla känns som de kan driva varsin kedja, dumt att sätta de tillsammans.

Tycker Kaut/Heppo börjat bygga på nått, sätt Gagnon mellan dessa, tycker han balanserar upp bra och vi ska inte underskatta att det är ca 65% chans att den kedjan får börja med puck under kontroll pga hans tekningar. Sedan uppfattar jag gagnong som rätt smart som inte behöver ha mycket puck själv utan kaut/heppo kan spela give and go med honom.

Andra är svårare, Karla är självskriven, sedan ser jag gärna Aagaard som center, ifall vi inte värvar in en nya av klass, tycker han kommer mer och mer, ser mer offensiv uppsida i honom än Jellvert. Sedan som sista länk så kan man kasta in vem som helst av Svenningsson/Ohlsson/Hedberg och ev Åhström. Men mitt förslag är att försöka få igång Svenningsson som ska vara ledande spelare, han har skott samt en jävla fart under skridskorna och spelar rätt intensivt och fysiskt och kan ge Karla ytor och ta tillvara passen han får av Karla. Så mitt förslag är

Karla-Aagaard-Svenningsson

Som tredje kör vi då

Ohlsson-Jellvert-Åhström (så länge hedberg är skadad och ur form)

Lite orättvist att peta Åhström efter hans fina inledning, men vi måste ha igång vår spets med potential. Sedan kan nog Åhström få ut helt ok i denna omgivning också. Kan få vara tredje på pappret men gå in och ta tid av första/andra om dom har en dålig dag.

Fjärde blir

Sylwander-Max-Hägga

Dom ska fan bara se till att vara 0-0 och vara jobbiga att möta se till att smälla på alla motståndare och förstöra. Sedan lämna över i offensiv zon efter som fått ner pucken och fått till en blockering.

Hedberg får börja försöka slå sig in i tredje/fjärde när han är spelklar igen.

Så skulle jag formera laget om alla är tillgängliga och låta de nöta ihop på träning och match för att skapa kemi.

Olhaver var ok idag, men tycker han visat för lite för att ta en ordinarie plats.
Kommentera