1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481816 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2095696

Sv: Silly season - 2020
J F K: snyggt att du avfärdar mig med att påstå att jag tror att allt är "svart eller vitt" bara för att jag anser att BIK var dåliga igår. Och: är det någon på det här forumet som skrivit spaltmeter på temat "fattar inte hur motståndarna ens kan vara glada över vinsten när vi var så skitdåliga" är det du. "Hade vi spelat som dom och vunnit hade jag varit skitorolig...", osv.

Jag såg matchen igår, och i mitt tycke var det en rätt bedrövlig historia mellan två dåligt spelande lag. Du såg något annat, fine. Påstår inte att jag har mer rätt än du (även om jag kan erkänna att jag inte har jättestort förtroende för din analytiska förmåga), och hade töntstämplat mig själv om jag försökt härskartekniker-for-dummies a'la ditt inlägg.

Angående våra möten i fjol, så: jo, vi gjorde er sämre. Och ni verkar, mysigt nog, utvecklat ett litet Timrå-spök-komplex dom senaste åren. Ni blir små och underpresterar närhelst Timrå kommer på besök. Tackar tackar.
Vi hade (har) samma sits mot Löven. Dom avfärdade oss retfullt enkelt ifjol, och fick oss att framstå som rätt usla. Tough shit.

Jaja. Lovar att återkomma om jag ser Modo och får några nya intryck jag vill dela med mig av. #hokkykramizar
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Bragd-Birger: Du har helt rätt i din åsikt därför det är dina känslor och dina erfarenheter.
Andra människor har andra känslor och erfarenheter 😉
Personligen brukar jag inte gå in och skriva skit om andra lag lite "feg" för att att man kan få äta upp skiten sas.
Skulle aldrig skriva dynga om TIK oavsett hur läget var. Men gläds över eran stabilitet, för jag kan lova dig det varar inte för evigt😉😉😉
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Bragd-Birger: Bik var faktiskt rätt dåliga i framförallt första och spelade alldeles för mycket på resultatet i 3:e så 3-3 kändes ändå rättvist sett till hela matchen.

Jag trodde faktiskt att Bik skulle vara starkare hemma men vi kanske tog ner farten på dom (får man hoppas iaf)

Men absolut, det var ingen toppmatch men som Modoit får man vara nöjd med poängen, vi har rätt långt upp till er i toppen.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Bragd-Birger: Ja, precis och jag tycker inte matchen igår var lysande, men jag såg precis samma problem för Skelelfteå och Luleå när vårt forecheck fungerade. Då tappar motståndarna flytet i spelet och blir sämre. Tyvärr blir det inte lika rolig hockey som ifjol när vi kunde lira ut motståndarna, men det kan jag ta och jag kan ta att du inte såg samma match som mig heller.

Spelmässigt var det mycket mer som stämde offensivt mot Vita Hästen, så där var det bättre tempo i matchen och fler chanser. Mycket också för att vi inte hade samma fungerande forecheck, så att spelet blev mer böljande. Det måste vara skittråkigt att spela mot oss när forechecken fungerar, för i brist på samma tekniska lag som ifjol har vi väldigt många snabba spelare.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Bragd-Birger: Skulle vilja se Karlqvist spela med ett bekant ansikte från början Sylwander/Jellvert som center (Sylwander och han har kemi från PP förra året och Jellvert kan växa med honom), och sedan typ en lirare, Svenningson (måste ha en uppsida och kan komma igång med Karla) eller Åhström (har mer kapacitet och vi måste fortsätta ge han förtroende). Tror vi kan få ut mest direkt av Karla då - snabbt.

Skulle generellt vilja se uppslittring av fjärdekedjan, ev. göra en mer ungdomsorienterad kedja med t.ex. Tjernström-Lindewall-L.Pettersson som jobbar och jagar, snarare än smäller på.
Låst ämne