1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479879 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2095742

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Modo ser ju täta ut bakåt om man ser till antalet insläppta mål. Faktum är att 27 insläppta mål placerar laget på fjärde plats i serien efter Timrå (16 insläppta), Björklöven och Västervik (båda 23 insläppta). Tittar man däremot på antalet gjorda mål (19) ser det dystrare ut. Endast Kristianstad och Väsby har färre (18 gjorda mål).

Det är lätt att komma till slutsatsen att Modo behöver en målskytt. Har svårt att hur en enskild spelare själv ska vända trenden. Visst kommer ett nyförvärv som kan producera poäng att göra laget starkare men det vill till att varje spelare lyfter sig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Johan J: Flera av våra mål är dessutom när vi tagit ut målvakten, så vi har verkligen inte släppt in särskilt mycket mål i höst.

Jag ser det inte egentligen som att vi behöver specifikt en målskytt. Vi behöver ett spel som innebär att vi skapar många fler chanser. Det hade liksom inte hjälpt med en målskytt om denne inte får några puckar att jobba med.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Johan J:

Det är väl det ledningen har identifierat också och därför väljer att ta in offensiva spelare om Kaut och Karla.

Kaut har väl en bit kvar till matchform men tycker mig se att detta är en spelare som har potential att dominera matcher, och Karla vet vi alla vad han kan på denna nivå.

Så att offensiven är identifierad som problemområde är ganska klart och ledningen har nu agerat där också, tyvärr saknar vi väl egentligen en riktigt bra center men man kan ju inte få allt.
Låst ämne