1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480887 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2100225

Sv: Västervik - Modo 2020-11-15
J F K: Tror en giftig förstafemma är att föredra, i alla fall till en början. Sannolikt att övriga linor kan lyfta sig om förstafemman gör lite mål så att vi hamnar i ledning i matcherna. På så sätt kan övriga linor spela utan press och prestera bättre. Kanske skulle kunna gynna spelare som Aagaard och Svenningsson. Senare under säsongen när övriga spelare spelat med självförtroende under längre tid kanske man skulle kunna tänka om och fördela den offensiva kraften lite mer, eller så behövs det inte ens.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - Modo 2020-11-15
Foppatofflan: Fast, problemet är spelarna i resten av kedjorna. Det är inga som kan hålla i pucken eller fördela den tillräckligt bra. Det är en en hel grovjobbare med väldigt bra fart. Det är en del avslutare, som också behöver puck i rätt lägen. Vem ske spela fram en sådan som Svenningsson eller för den delen Hedberg? Båda är beroende av puckar att jobba med. Puckar som Kaut, Karla och Hepo i första hand kan slå.
Ja, Aagaard och Åhström har lite kompetens där, men man behöver nog bättre än dem. Därför hade en bra spelfördelande center verkligen fått komma SNART.
Kommentera