1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474562 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2100500

Sv: Västervik - Modo 2020-11-15
Gusse:

Absolut, tror dock att både Kaut och Karla kom in i rätt läge. Så som spelet såg ut i början tror jag inte PK varit tungan på vågen. Känns inte som en slump att många spelare höjde sig några procent direkt Ville tackade för sig. Förvisso lite ambivalent till det initialt eftersom Öhman aldrig sett så bra ut, men han var lika snabbt tillbaka i gamla hjulspår.

Men att vända underläge till vinst borta mot ett riktigt boogeyteam, första gången det skett i HA var väl med fjolårets upplaga. Hade vi hållit tätt i slutet på andra så hade det ju knappt blivit spännande. Men helt ärligt så har vi väl aldrig dominerat några matcher borta mot VÄS.

Så detta är ett mycket positivt trendbrott, precis som mycket annat efter Villes sorti. Att vi skulle torska borta mot ett formstarkt SSK och halva laget borta var ju ingen sensationsförlust direkt, hade nog faktiskt t.o.m. kunnat plocka poäng om vi hade hållit oss borta ifrån utvisningsbåset.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - Modo 2020-11-15
7r1l5k3: Hedberg har sett bättre ut de två senaste matcherna. Lite tillfälligheter att han gjort mål I båda, men han har en ordentlig acceleration. Det går sjukt fort när han drar iväg. Karla bröt och var på väg framåt men Hedberg var helt enkelt rappare.

Är det bara jag eller är vi flera som tycker att Karla jobbar hårdare nu än första säsongen med oss. Det är oerhört stor skillnad i hans arbetsmoral. Tror att det är väldigt bra för gruppen att se honom och Kaut. De två största offensiva stjärnorna som ändå jobbar lika hårt som alla andra.
Kommentera