1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480544 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2101333

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
Bad_Brett: Att ha en bra sportchef är absolut viktigast. Oskarshamn hade ju Per Kenttää, som i princip är en garanti för framgång. Med PK vid rodret är det snabba ryck, han är en handlingskraftig man med huvudet på skaft som fixade upp OIK snabbt till SHL. Nu sitter han med större börs och egentligen mycket större och bättre förutsättningar uppe i Umeå.

Högst troligt hade han tagit upp Löven förra året, bara corona kunde och kan stoppa honom detta år. Tror inte Timrå rår på Löven, det är ett stort spöke. Nä, hans track reckord är tämligen imponerande, vilket han har visat sedan det började i Asplöven.

Nu vet jag inte vem vi skulle kunnat tagit in som SC istället för Glader. Dock är ju sannolikheten för att vi snabbare kunnat nå framgång om vi tagit in en erkänt rutinerad och meriterad sportchef. Glader gör nog så gott han kan, för han har ju sin erfarenhet inom damhockey. Herrhockey kontra damhockey är mils-vid skillnad i mediautrymme ,ekonomi och konkurrensen på spelarmarknaden.

Efter att vi nu går in på den femte säsongen i HA börjar tålamodet få sig en törn. Frågan är ju hur länge sponsorer och supportrar orkar stötta. Vi vill ju gärna se framgång i en relativ närtid. Bortsett från förra säsongen har det inte fått jublats så mycket hittills. Men vi får som sagt vänta och se. Nu är det upp till bevis för Glader att pricka rätt med värvningarna härnäst. Då kan detta förhoppningsvis bli bra i slutändan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
Kunglouie: Nu tror jag faktiskt mer att det blev fel med tränare och träning än att Glader är en dålig sportchef. Jag vill behålla Glader för jag tror han kommer bli en bra sportchef med tiden. Tyvärr var hans största misstag att rekrytera fel tränare. En tränare som kom sent och alla spelare och ledare kom snett in på säsongen. Nu är det upp till alla att fixa till detta. Och som Bad Brett sa så kan det bara ordnas med hårt jobb och vilja

En bra center kan vi värva, annars så tycker jag vi skiter i fler värvningar. Ska vi få ihop det nästa år så måste först och främst denna grupp få ihop det..
Låst ämne