1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481456 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2101370

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
Basti: håller. Känns inte som spelarna går till fullo alternativt förstår speliden. Var en extremt kort stund i matchen igår de tog det fysiska jobbet. Direkt fick de press på vita hästen i deras zon. Men det var en extremt kort stund i matchen för en annars totalt värdelös match. Känns lite som att många inte har vilja,orken, motivationen att göra jobbet till max. Eller så är vi inte bättre än såhär men vill inte riktigt tro på det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Vita hästen - Modo 2020-11-17
wolper: Det är ofta så. Inte sällan börjar vi de tio första minutrarna med hård forechecking och väldigt bra skridskoåkning, för att sedan ramla ned i någon bekvämlighet där intensiteten och det fysiska spelet försvinner.
Vi har verkligen inget lag som man lira ut motståndarna, som förstakedjan kunde ifjol. Det enda sättet vi kan fungera som lag är att utnyttja det vi rimligen är bäst på i hela serien, dvs åka skridskor. Vi har ju massor av riktigt bra skridskoåkare, som tyvärr mest glider omkring.

Jag tycker att Styf kan vara lite arrogant och ha en liten besserwisser-attityd. Det hade förvisso även BH, men jag tror att BH har mer utstrålning och därför kommer undan med det bättre.
Låst ämne