1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

337185 inlägg · 3885 ämnen

Inlägg #2102603

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Självklart är det så, dom har gjort helt rätt i detta och gett honom 23 minuter per match typ och han har ensam varit deras offensiv och anledningen att dom ligger i mitten istället för botten. En av de bästa i serien rent individuellt tillsammans med Steen, Dahlen, Kaut som exempel.

Det var ett medvetet val från VH att chansa men jag gissar att nu får dom se baksidan av detta med lån, den spelare som burit laget och fått alla runt sig att växa lämnar och helt plötsligt blir de resterande spelarna ett huvud kortare när dom vet att Sörensen inte är där och kan rädda upp matcher.

Har sagt det tidigare och tror att VH kommer sjunka rejält, dom har inte heller ekonomin att värva in riktig spets till laget. Gissar att några av SSK, Västerås, Tingsryd, Västervik, Almtuna kommer falla tillbaka också, kanske att SSK och Västerås kommer klara detta bäst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Ärligt talat har de också haft två riktigt bra spelande backar också.

Sedan tror jag att de inte är så dåliga som de var bara för Sörensen, även om de tappar mycket i slagstyrka.
Jag tycker alla andra du nämner har en del svagheter, men Sörensen är ju bra i alla delar. Dahlen har svagheter fysiskt, defensivt och kan vara lite lat. Steen tycker jag försvinner rätt ofta i spelet. Kaut är bra och rätt komplett, men inte på Sörensens nivå
Kommentera