1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478759 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2102998

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: blindside i avseendet att han tittar ner och åt höger och inte ser Larsson komma. Huruvida det är fult är en annan fråga. Därflr jag drog exemplet om min stolpe. Stolpen var blindside för att jag inte såg den men det var ju mitt eget fel till 100%.

För 15 år sedan hade man sagt att det var en rejäl bröstvärmare, energiinjektion till laget och Sundh hade fått skylla sig själv för sin ouppmärksamhet...

Tycker faktiskt det även ser ut som att Larsson anstränger sig för att sätta axeln lågt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hakning-Henrik: Fast det är ju den inställningen som gjort att många fått skuta pga hjärnskakningar och så oerhört många drabbas per säsong.

Det är sorgligt att det trots alla skador, att många föräldrar inte längre vill att barnen ska spela hockey för skaderisken finn stofiler som tycker att det är rätt åt Sundh.

Ser man som tacklare inte att Sundh fokuserar på fler motståndare och begriper att han med stor sannolikhet inte kommer att se tacklaren. Då undrar jag faktiskt om mam klarar av att ta körkort för att framföra en epa-traktor.
Respekt är ett ord som ibland används. Det där var extremt respektlöst.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hakning-Henrik: Det som är lite lustigt är att begreppet blinde-side förekommer i regelboken men det finns ingen definition på begreppet.
Kommentera