1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2103005

Sv: Apropå ingenting...
Hakning-Henrik: Fast det är ju den inställningen som gjort att många fått skuta pga hjärnskakningar och så oerhört många drabbas per säsong.

Det är sorgligt att det trots alla skador, att många föräldrar inte längre vill att barnen ska spela hockey för skaderisken finn stofiler som tycker att det är rätt åt Sundh.

Ser man som tacklare inte att Sundh fokuserar på fler motståndare och begriper att han med stor sannolikhet inte kommer att se tacklaren. Då undrar jag faktiskt om mam klarar av att ta körkort för att framföra en epa-traktor.
Respekt är ett ord som ibland används. Det där var extremt respektlöst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag ska medge att jag tyckte att Enströms på FBK-killen var snygg. Att jag tyckte att Stevens tacklingar bara var på gränsen osv. Kanske till och med att jag använt innebandy som jämförelse för att hävda hur tacklingar inte längre är tillåtna som de borde.

Jag har ändrat mig. Jag är sjukt less på sådana där medvetna tacklingar där tacklaren i förväg vet att det med väldigt stor sannolikhet kommer att ta illa. Där tacklaren dä istället för att bara markera som Belov så oerhört föredömligt gör, smäller på så hårt denne kan. I den där situationen handlar det verkligen inte om att stoppa pucken. Det år för att göra illa motståndaren.
Kommentera