1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2107915

Sv: Västerås - Modo 2020-12-04
Modo har tagit 1,33 poäng i snitt per match över 18 omgångar. Man har -8 i målskillnad.
Dom sista 10 omgångarna har man tagit 1,7 poäng per match. Målskillnaden är +1. Trenden pekar uppåt. 1,7 poäng per match över 18 omgångar hade gett oss 30 poäng och en sjätte placering. Jag tycker att poängsnittet bör kunna förbättras ytterligare, inte lika högt som Timrå på 2,56 men närmare 2 poäng per match.
Nu väntar 10 tuffa utmaningar mot AIK (H), TIK (H), KIK (B), TAIF (B), AIK (B), Västervik (H), TAIF (B), TIK (H), TIK (B), Väsby (B). Bara 4 hemmamatcher ser inte lovande ut, då vi är seriens näst sämsta bortalag.

Jag är nöjd i dagsläget, då säsongsstarten var tung. Idag saknar vi huvudtränare, förstacenter och en topp 2-försvarare. Ändå presterar vi bättre nu än under inledningen. Med en skadefri trupp och en ersättare åt Gagnon ska vi avancera ytterligare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 2020-12-04
S-vikaren: Nu har jag inte uppdaterat mig så dom som har får gärna flika in..
Man gick tidigt ut och meddelade att man skulle ersätta Gagnon, man hade några namn på bordet och det lät som att man hoppades att något skulle bli klart relativt snart.

Sen har man svängt och vad jag hört så vill man avvakta och då undrar jag vad man kan tänkas ha för taktik?

Jag misstänker att Modo inte lägger så stor vikt vid grundserien utan vill vänta ut marknaden och toppa inför slutspelet vilket sportsligt är en väg att gå, personligen är jag lite emot detta då jag tycker att man faktiskt inte tar någon hänsyn till dom som faktiskt ser till att man kan bedriva en verksamhet dvs fansen.
Vi fans vill såklart se avancemanget i slutändan men för att vi skall stanna kvar och stötta vårat lag så vill vi även se vinster under säsongen, vi vill se bra spel och hopp, gärna en topplacering vilket skapar ännu större intresse och stöd för laget.
Kommentera