1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481547 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2107922

Sv: Västerås - Modo 2020-12-04
S-vikaren: Nu har jag inte uppdaterat mig så dom som har får gärna flika in..
Man gick tidigt ut och meddelade att man skulle ersätta Gagnon, man hade några namn på bordet och det lät som att man hoppades att något skulle bli klart relativt snart.

Sen har man svängt och vad jag hört så vill man avvakta och då undrar jag vad man kan tänkas ha för taktik?

Jag misstänker att Modo inte lägger så stor vikt vid grundserien utan vill vänta ut marknaden och toppa inför slutspelet vilket sportsligt är en väg att gå, personligen är jag lite emot detta då jag tycker att man faktiskt inte tar någon hänsyn till dom som faktiskt ser till att man kan bedriva en verksamhet dvs fansen.
Vi fans vill såklart se avancemanget i slutändan men för att vi skall stanna kvar och stötta vårat lag så vill vi även se vinster under säsongen, vi vill se bra spel och hopp, gärna en topplacering vilket skapar ännu större intresse och stöd för laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 2020-12-04
Gavelo:

Tycker det är ganska tydligt att man svängt i centerfrågan, man hade namn på bordet men valde att avvakta.
Hur länge kan man vänta frågar jag mig?
Om det finns sånt stort smörgåsbord med spelare borde vi ha huggit på nån center därute anser jag
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 2020-12-04
Gavelo: Borde man inte ha bra läge att stärka upp med en första center på två år nu? Tänker att man utnyttjar marknadens osäkra läge för att få mer spelare för pengarna.


Sen angående Kaut som hyllas hela tiden, jag är inte riktigt övertygad. Syns att det är en spelare av en annan kaliber i närkamper och hemjobb, men tycker inte han utmärker sig offensivt som man hoppats. Sen så gör han ofta så att han cirkulerar i offensiv zon bakåt mot blå, blir låst av motståndarens forward och tappar puck i helt fel läge. Tror inte det gett någon baklängesmål, men ser onödigt farligt ut.
Kommentera