1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2108387

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Vi måste få spelarna att visa respekt för andras hälsa. Den där tar först på hakan, om än inte bara i huvudet, så alcén läggs troligen till en oerhört stor skara spelare som fått hjärnskakningar.
Jag vill också ha nord-syd-tacklingar, men man måste vara rätt tjurig om man fortfarande tycker att det bara är mottagaren som måste visa respekt genom att titta upp. Det går för fort.

Tacklaren kan ju bara bromsa lite, krypa ihop något istället för som här sträcka ut så att den tar delvis i huvudet.

Jag tycker att det är fruktansvärt att läsa om Franzen där frun berättar att han blivit personlighetsförändrad pga upprepade smällar mot huvudet. I amerikansk fotboll har vi många exempel på fd spelare som hamnat utanför samhället pga post-concussion syndrome. I misär , bedövande med alkohol eller knark.

Och när man sedan läser hur det nästan är rätt åt dem för "de borde tittat upp". Då blir jag oerhörd beklämd. Ska det behöva vara så?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Jag tycker man borde förbjuda open ice tacklingar, hockey kommer ändå ha kvar kampmomentet. Ser lite damhockey till och underhållningsvärdet finns där också. Sen är rätt säker på att Hörnefors inte har de åsikter du tillskriver honomz
Kommentera