1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480244 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2111965

Sv: Apropå ingenting...
Nooky: ja de gör allt i sin makt för att stänga shl. Så tråkigt för sporten tycker jag. Tycker förra uppläget var bra. Där fick du verkligen fördel på att man hamna högre upp i seriesystemet. Grundserien blev spännande hela vägen. Som sagt den som vann hockeyallsvenska finalen skulle gått upp direkt och sedan spela som vanligt resten som föregående år. Och det laget får kvala mot ett shllag.Ultimata och mer rättvist än nu. Får man lite ruljans och serien blit ju som sagt väldigt spännande. Nu är ju ligan så gott som stängd. Tycker det dödar hockeyn lite. Skall shl med alla dessa pengar bara köpa in massa importer och sedan skall alla mindre verksamheter i sverige dö ut utom de största klubbarna? Man kan ju även inte göra som föregående år och bara stänga ligan. Fanns tusen bättre alternativ. Är det lättare att gå upp gör det ju inte lika mycket heller om det är lättare att åka ned. Rörigt inlägg som vanligt haha^^
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jag tror det finns en risk (planerad?) att de etablerade shl lagen håller till i övre delen av tabellen (pengadopade) & as lag som avancerat till shl byter ut varandra i den nedre delen av tabellen. Låst & intelåst samtidigt.

Detta med upplägget som är nu.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Jo tyvärr så känns detta system dom la in för denna säsongen inte rättvist för femöre när man såg hur den stängdes ner helt och hållet förra säsongen.

hade hellre sett att dom körde klart den säsongen helt och hållet och slutspelet i shl i en bubbla som i NHL och väntat med att starta denna serie, för det man kan se runt i landet är ju att smittan är mycket mer nu än vad den var tidigare.

men det är luuugnt grabbar, dom har ju den fundering nu denna säsong att köra SHL slutspelet i en bubbla ;)
känns bara svinigt att gå miste om slutspelet förra året med tanke vårat lag.


och sen detta med kontrakten hinner att gå ut osv.. men nu är det inga problem öht att förlänga säsongen till Maj / JUNI detta år?
Kommentera