1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2114399

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-18
Rytter: Håller med på alla punkter i det du skriver och jag har själv varit inne på att det saknas centrar med bättre playmakerskills som är bättre i det defensiva (svartvadet/Sundström typer).
Det behövs 2 centrar helt klart, kommer Heppo tillbaka så kan han spela ytter alternativt att han tar en centerroll och en av dom nya spelarna tar kanten.
Sen håller jag med att backarna vi har skall räcka gott och väl men så länge vi inte har ett fungerande defensivt ansvar bland forwards så kommer backarna få det tufft oavsett material.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-18
Gavelo: Det jag tänker med uppspelen är att om man har så snabba yttrar, så borde man kunna "chansa" med sarg ut eller att flippa ut pucken MYCKET oftare. Vi har ju flera extremt snabba spelare som kan ligga på rulle. Det innebär också som jag varit inne på att motståndarna inte kommer att våga stå kvar på blå eller pincha, då man i sådana fall riskerar att Ohlsson, Hedberg eller någon annan slår dem i en åkningsduell.

Med dagens spel vänder vi mycket hellre hem och tar kontrollerade uppspel, vilket nästan alltid blir mot ett samlat försvar. Det är fullständigt idiotiskt i mina ögon, för då riskerar vi att tappa pucken i fel lägen och vi kan inte utnyttja lagets absolut största vapen. Skridskoåkningen.
Låst ämne

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-18
Gavelo: Kamp mellan Harju bröderna ikväll
Låst ämne