1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480884 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2115645

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
Rytter: Rockwood är säkerligen skicklig, det tvekar jag inte på. Men jag förväntade mig en mer beprövad spelare, en som har varit med ett tag och har bevisat sig i fler ligor. Gärna en som har några kilon under bältet.

Vi får se vad Glader har att säga om honom.

Någon här nämnde att Toby rykten florerar på twitter, kan någon som sett länka?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-12-20
modomille:

Det är klart att man hade förväntat sig ett mer etablerat namn eftersom det sägs att marknaden är så god. Problemet är att jag tror att man fastnat i ett litet vakum nu, de bra AHL spelarna kommer inte ta beslut nu utan vill avvakta, de som kan tänka sig ta beslut är de från t.ex ECHL.

Och vi behöver förstärka nu inte fram i Januari/Februari när vi vet vad som händer med AHL, väntar vi är risken att vi står där utan om AHL drar igång som planerat.

Kan tänka mig att man värvar nu för att sedan förstärka ytterligare längre fram beroende på hur detta faller ut. Rockwood skulle förmodligen kunna gå ytter också, så mycket väl kan vi förstärka längre fram med en riktigt vass center om AHL inte kommer igång eller om finska lag släpper spelare och ekonomin tillåter.

Så lite beroende på vår tuffa situation i tabellen är vi tvungen att ta in någon direkt efter Kaut och Heppo lämnade och de riktigt bra spelarna är inte redo att ta beslutet än.

Kan ju falla ut så att Rockwood faktiskt kan så på skridskor och hålla i en klubba och slå ett pass eller två och Heppo återvänder.

Min gissning är att det ska in 2-3 nya forwards i truppen innan värvningsfönstret och Rockwood är en av dessa.Sedan är det upp till honom att bevisa att han kan leda en offensiv enhet.
Låst ämne