1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2117751

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
NorrMod: Alltså är inte Modo bättre än så här kan vi glömma slutspel totalt. Snart väntar Timrå och Löven ett antal gånger och då blir det inga poäng. Det gör att vi hamnar ännu mera efter i tabellen. Modos försvarsspel är det sämsta genom tiderna i föreningen och vi får kämpa för undvika kval.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Gusse: Härligt ändå att se vad superduper-laget Modo med sin episka historia och alla jävla mijoner på banken nu får tokpisk av klubbar som FUCKIN’ JÄVLA TINGSRYD!

Så. Jävla. Pinsamt.
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Ett stort problem är att vi har så många alibi spelare. Så många som åker och gömmer sig och inte tar sitt ansvar där ute. Vi kan inte skylla detta på Neiminen längre. Styf har haft lång tid och långa uppehåll att fixa detta. Det har han inte lyckats med. Modo måste ledningen gå in och sätta lite krav.

Många spelare som värvats som nyckelspelare visar ingenting, laget visar inga känslor, ingen verkar förbannad efter en förlust eller ett baklängesmål. Jag är gnällig jag vet. Men jag är så jävla besviken på det här laget som borde vara så mycket bättre. En av dom spelare som sett bäst ut är Harju. Det säger en hel del....
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Gusse: ser ut som AIK-matchen nu utspelade, håller med vi får förmodligen sikta in oss på att undvika bottenplaceringarna
Kommentera