1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484394 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2117882

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
J F K: Det handlar ej enbart om tränaren det handlar om att vi är för dåliga som lag vare sig du vill inse det eller inte. Och våran sportchef har misslyckats. Nu är det mycket kvar av säsongen och vi kan nog kliva upp några platser men den trupp vi har på isen idag är helt enkelt för dåliga vi är ej bättre. Sedan är det många som ifrågasätter vi spelar otroligt mycket juniorer och det är ju bara titta på Timrå / Löven hur många juniorer är ordinarie i deras lag?

Har man så många juniorer som vi har ordinarie så kanske man ej kan ha för höga mål heller. Antingen satsar man eller så bygger man på tid. Jag tycker det är kul vi vågar släppa fram dom yngre men då är mina förväntningar mycket lägre med för det kommer bli upp och ner en hel del.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Dundee: ja som jag ser det borde, framförallt Tik låta olika spelare vila o släppa in 2-3 juniorer de har en sån position, vi har inte fullt lag utan dem så lagbygget ställer jag mig frågande till
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Dundee: nej, jag håller inte med dig. Jag tycker fortfarande att soelare för spelare är vi ett mycket bättre lag.

Ärligt talat tycker jag snacket om juniorer är löjligt. Vi matchade klart fler ifjol och var ett topplag. Wallinder var bättre ifjol exempelvis.
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Dundee: Håller med om att vi inte är något topplag på papperet heller. Detta måste vara den billigaste trupp vi ställt på isen sedan man trillade ner i HA.
Inget fel med att matcha Styf/Wallinder samt andra juniorer, men då ska man ha bredden att kunna ersätta dom när de dippar.
Nu är det som att man blir förvånad över att Wallinders första år inte liknar Norlinder.
Jadu Glader, undrar om inte du tagit dig vatten över huvudet..
Kommentera