1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482567 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2117910

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Gavelo: Problemet är att han uppenbarligen inte är duktig på att bygga lag. Många av spelarna som har kommit in är bra på pappret, men när summan är så tydligt sämre än ingredienserna så är det svårt att inte snegla mot sportchefen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Bad_Brett: Jag ser inget problem med detta lagbygge, det är inget topp3 lag men ett lag för topp5 , problemet är att Modo saknar en tränare med en spelidé som fungerar för materialet, spelar som ingen roll om. I skulle värva ett 100%igt lag så skulle vi ändå ligga i botten om det inte finns någon styrning.
Glader är direkt ansvarig för ledningen i laget och hittills har både Ville och Styf varit rejäla stolpe ut.
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Bad_Brett:
Skall man lägga in Lindewall/Tjernström/Strömgren är ingen av dem någon som gör sina medspelare direkt bättre på denna nivå. Inget ont om någon av dem men de är knappt komplemtspelare på denna nivå. Det är helt ok att komma in och lira en 6-7 minuter då och då men inte mer. Strömgren/Lindewall kommer få bra karriärer, men inte än. Då skall 9 man på fw sidan göra jobbet, Harju/Karlkvist/Hedberg kan leverera själva, Karlkvist höjer sina medspelare. Av de 6 återstående tycker jag Svenningsson/Ohlsson/Sylwander är bra allsvenska spelare när de får göra sina grejer och de kan bli fina tillgångar i ett välkomponerat. Aagaard kan jag se växa, Hägga/Jellvert är helt ok på denna nivå men det är väldigt tunt. Rockwood tror jag fö är ett fynd. Nu förtjänar jag en gilla pga Karlkvist och inte Karla 😉
Kommentera