1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482572 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2117941

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
jonsson: Modos offensiv är relativt bra, kommer tyvärr sällan in på mål men i övrigt fick vi långa anfall.
Problemet är att det saknas styrspel i mittzonen, Taif undrade nog vad som försiggicks när det aldrig var något motstånd i mittzonen och kontringarna haglade (som vanligt) tätt, det defensiva spelat i egen zon kan mest förklaras med ordet haveri där man åter igen sjunker djupt i knät på Peters medans majoriteten stirrade puck. När Modo äntligen ägde puck så var det så sönderläst och samtidigt så omständigt att Taif oräkneliga gånger knyckte pucken när Modo egentligen bara skulle vägga back back och sen spel ut trissan ur zonen, man skulle kunna tro att dom hade en intern tävling om vem som kan spela fast den andre flest gånger under 60 minuter?!

Styf hade kastat om inför matchen och första perioden ägde Modo och borde haft en större ledning, inför den andra så ändrade han igen och spelet störtdök, matchbilden blev omvänd och Modo blev utspelade i boxplay och 5 mot 5.
Inför 3e ändrade Styf om igen och verkade gå tillbaka till de ursprungliga kedjorna och spelet blev om något ännu lite sämre, faktum är att det sista 40 är nog bland det värsta jag sett från ett hockeylag i allsvenskan någonsin, och det sa jag efter AIK matchen också.

Taif var smartare, snabbare, bättre, och hade en ytterst enkel match trots att man inte egentligen spelade särskilt bra.
Ungefär det sammanfattar matchen och modos insats
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Gavelo: deras tränare sa att det var bästa spelet på hela säsongen i två perioder
Kommentera