1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2117969

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Laken: Nej, det bevisar inte alls det. Hockey är alldeles för komplext för att corn flakes- analyser ska anses bevisade.

Jag tycker att du har fel.

St Louis låg sist i hela NHL vid ungefär den här tiden och vann Stanley Cup. Var det felvärvade också, men vann ändå trots att allt var fel med truppen?

Eller kan det vara så komplext att samma trupp kan prestera mycket bättre bara man hittar ett sätt att spela som tar vara på kompetensen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
J F K:

Ändå märkligt hur vi kan falla ihop så totalt. Förstå perioden var ju bra, vi inledde starkt fick jobbiga utvisningar mot oss som vi dödade och vände sedan till ledning.

Så långt såg det ju riktigt bra ut och vi borde växt av den starten. Sedan i andra kommer vi inte alls ut som i första. Målen TAIF gör är ju rent värdelöst försvarsspel, dom kommer in i zon på kanten och söker spelare på bortre stolpen och i mitten som får styra puckarna. Där måste ju försvararna ta bort möjligheterna för deras forwards, lås klubban spela kropp och ta bort läget. Otroligt enkla mål att släppa och det är försvararnas mål inte Peters.

Det enda vi kan ta med är vår start, annars var det värdelöst. Enda ljusglimten var rockwood som visade upp snabba fötter och bra passningsspel. Blir intressant att följa honom när han kommer in i det.

I övrigt håller jag med att vi ska försöka ta in en tränare snarast som får börja bygga upp nått för nästa år och kan vara med och besluta kring värvningar och förlängningar inför nästa år. Styf/Omark får gärna vara kvar som assisterande.
Kommentera