1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2118076

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Smurfen: Vi plockar över Emil Georgsson som sportchef och Karlin som tränare till nästa år.
Med lite tur har Karlin ett out i sitt kontrakt, hittar inte Georgssons kontraktsituation men går kanske att lösa.
Dom verkar trivas ihop och har överpresterat enormt under åren i Västervik.
Årets uppdrag blir att hänga kvar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Nucky: Jag vill inte på något sätt helgonförklara Glader men jag tycker tyvärr att han lite ofrivillig hamnat i en jävla prekär situation.
Förra säsongen så hade Modo redan en bra kärna i truppen och en coach som var ytterst delaktig i rekryteringarna, samma coach var även en del i några av årets rekryteringar innan han valde att lämna för Leksand, kvar blir då Glader som på egen hand skall hitta en tränare som kan ta tillvara på det redan befintliga materialet samt även rekrytera klart efter ett sällan skådat manfall.
När sen tränaren visade sig bli en miss och att första Centern väljer att sluta så blir det mer reagera än att agera för Glader.

Har man en kärna och ett redan inarbetat spelsystem så kanske man bara behöver rekrytera 1-2 toppspelare på hela försäsongen vilket nog kan innebära extra noggrann scouting medans Glader behövde hitta 10-12 spelare varav 5-6 toppspelare, målvakt och tränare.

Jag anser att Glader gjort ungefär vad man kunnat förvänta sig av en normal sportchef under rådande förutsättningar, tyvärr har det fallerat på den enskilt viktigaste pusselbiten som är tränaren, därför har vi idag ”En båt med bra potential och stark motor men ingen ratt”
Kommentera