1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478900 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2118202

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Gavelo: Han är dock inte första sc som hamnat i den situationen.
Ville var ett katastrofalt usel värvning, men den tog Widebro och styrelsen på sig i förra intervjun med Storwide.
Gagnon var en chansning som inte gick hem.
Likaså var det en chansning att inte ersätta vare sig honom eller Olhaver.
Var också en chansning med NHL-lånen eftersom de tog ordinarie platser. Harju ersatte visserligen, men inte närheten av Heppo och Kauts gemensamma styrka.
Att man ersatte Ville med Styf & c.o var också en chansning, som tyvärr inte verkar gå hem.
Jag tror man varit lite för kalla med att hämta hem förstärkningar och tränare i hopp om att något bättre kommer senare, samt för att man velat spara pengar.
Tror det är den springande punkten, ekonomin och kylan att ej ersätta i hopp om bättre senare.
Det får man betala för nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Nucky: Jo men jag håller med i det du skriver, Ville var en dålig värvning helt klart, men att låta Styf och Omark axla rollen har visat sig vara ännu sämre, tyvärr!

Sen är ju såklart ekonomin i samråd med en ansvarsfull VD utmynnat i ett något restriktivt förhållningssätt till spelarvärvningar, att man inte ersatt Gagnon tidigare kan ha att göra med att man väntat in marknaden för att hitta rätt rekrytering.
Jag tycker däremot inte att man behövde ersätta Olhaver då jag ser en mycket större uppsida i Lindewall faktiskt, men det är ju en smaksak.

Nu handlar det nog om att få tillbaka våra bärande backar, sätta en enkel spelidé och hoppas att Heppo kommer tillbaka så kan vi med största sannolikhet klara topp8.
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Nucky: Förstår att man försöner vara snåla, det finns inte mycket pengar att tjäna denna säsong, bara att spara. Topplagen är ljusår förbi och publik lär vi inte få se i år.

Men man hade ju velat se mer sc-aktivitet när det gäller att stå starka som möjligt inför nästa år. Med den arbetsmarknaden som råder för spelare måste det ju vara billigare att värva 2 års kontrakt än att måsta omförhandla och värva nytt när marknaden återgår till det normala i sommar.
Kommentera