1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478908 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2118294

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Tycker det är tråkigt med alla domedagskommentarer. Alla ska sparkas etc.
Modos Instagramkonto fylls med hat. Tror ni inte att spelarna läser det? Vad blir bättre av det?
Ingen som är på isen vill förlora.
Det är som allt är svart eller vitt. Ingen tar hänsyn till att spelare är skadade, har lämnat, kommit in nya etc etc. Vi har ju haft olika laguppställningar varje match. Vi får ju aldrig spela ihop oss. Å nu är Ville kanske inte så dum längre....
När rocky blivit varm i kläderna och slutat åka 8:or i egen zon med pucktapp, när heppo återvänt och vi får tillbaka viklund, vinner 5 raka är styf gud då?

Bara vi får lite stabilitet och kontinutet så kommer resultaten. Men känns orättvist mot laget att spy galla över dem när de känns som om det har varit käppar i hjulen från första matchen.

Och nu är luleå och rycker i Harju...

Det är en skitsäsong än så länge, men halva serien återstår och det kan hända väldigt mycket.
Stötta istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Dagis: Jag vet att spelarna inte försöker läser sociala medier på det sättet, yngre spelare brukar inte kunna klara av balansen lika bra men med åldern så lär man sig att man kan läsa artiklar men aldrig kommentarerna eftersom dom är betydelselösa och onödiga!
Det är medial träning och kommer med yrket.

Sen är jag nästan 100% på att Harju hellre tar ett kontrakt för säsongen med Modo i 1-2:a kedjan än 4 veckor med Luleå i 4:e kedjan.

Iofs. Var jag överjävligt säker på att BH skulle stanna i Modo efter Leksands soppan, men där hade jag jävligt fel så jag kan ju vara ute och cykla nu också!?!
Kommentera

Sv: Tingsryd - Modo 2020-12-29
Dagis: Väldigt bra skrivet i allt, hoppas Harju rotat sej, vem vill spela för den klubb som ratat dej. Då kanske han kastas ut igen i februari. Mera Harju åt MoDo.

Dessutom som den språkfascist jag är, du använde 'dem' helt korrekt!
Kommentera