1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481440 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2118568

Sv: Västervik - Modo 2020-12-30
Gavelo: kan säkert sitta i tränarna lite med kommunikationen. Men fan det är proffs på isen dom ska kunna klara av det utan man står med hela handen och pekar. Spelat massa olika sporter på olika nivåer själv och haft massa olika tränare i slutändan handlar det om att spelarna gör sitt jobb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - Modo 2020-12-30
Dundee: Vi saknar några hetsrövar som hatar att förlora och som förstår värdet av a tt få bära en MoDo-tröja. Förutom alla nämnda problem, kassa tränare, ingen kan göra mål, tunna backar mm, så har vi ett problem till. Bakom Peters är det så tunt. Dackll framstod ju som en fantom enligt dagens Tomte-kommentator, men han inger inte trygghet direkt.

Angående tränare så bör Karlin komma in så fort han är ledig, allt annat är nödlösningar om inte Skägget hoppar in då.....
Kommentera

Sv: Västervik - Modo 2020-12-30
Dundee: Du har fel, även om det är proffs så följer alla en spelidé som ledningen sätter upp, precis samma på en vanlig arbetsplats, ledningen ansvarar för produktiviteten.

Per och Omark har sagt att ”såhär ska vi spela” men det funkar inte, spelarna kan inte, dom förstår inte eller alla det nämnda alternativen tsm?!, men faktum är att alla skall förhålla sig till det som ledningen bestämt, annars hade vi kunnat anställa 20 spelare med rutin och skippat alla 3 tränarna med motiveringen att dom ska kunna göra jobbet ändå.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo 2020-12-30
Dundee: Då måste man ju undra hur denna förening, med undantag från förra säsongen, lyckas få alla spelare år efter år att underprestera?
Det jag ser på isen är ett lag som inte vill försöka någonting. Måste vara bekvämt att spela i Modo.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo 2020-12-30
Dundee: Då är det lika bra att de kör utan tränare överhuvudtaget och låter spelarna sköta taktiken om Styf ska leda laget.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo 2020-12-30
Dundee: jag tycker tvärtom. Just hockey går för snabbt för att det ska gå att prestera utan att det finns ett system att förhålla sig till.
Kommentera