1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479948 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2118781

Sv: Västervik - Modo 2020-12-30
Nucky: Tycker inte man spelar som ett lag. Utan puck i försvaret ser det så passivt ut och det tittas mycket puck. Bara den som är närmast pucken rör sig och alla andra står på hälarna. Många forwards är så lättfintade så när en är bortgjort blir det farligt direkt när alla andra verkar reagera i slowmotion.

Tycker inte en huvudtränare ska ha sin son i laget.. Så tror det måste till en ändring där
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - Modo 2020-12-30
gokar: Ska man ge Styf lite cred där så lyfte han faktiskt den frågan redan i våras, om det var lämpligt att han ens skulle stanna som assisterande med båda sönerna på väg upp i a-laget och verkade beredd att kliva åt sidan.
Hade hoppats att han var rätt man att leda laget åtminstone bara säsongen ut, men känns väl extremt tvivelaktigt nu. Tror man har klängt fast i Styf lite för länge då det har varit en trygg punkt i föreningen medans andra har kommit och gått.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo 2020-12-30
gokar: Förväntar mig ändå se spelare som går in med huvudet före i sargduellerna när det ser ut som det gör. Jag vet att vissa menar att det ofta är mentalt att det ser orkeslöst ut, men det kan inte vara hela förklaringen. Ser snarare ut som att spelarna resonerar som vi, dvs "lika bra att det går uruselt så att vi kan få in en ny tränare".
Kommentera