1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474844 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2119925

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag har varnat för detta en tid nu, och jag uppmanar därför alla som har Premium att säga upp det. Som jag har tjatat om ända sedan i våras, så är det idiotiskt att ha som utgångspunkt att "riktiga fans betalar för luft".

Det finns så mycket man hade kunnat göra. Man hade kunnat spela in en minidokumentär om varje spelare i klubben som man släppte löpande varje vecka. Man hade kunnat låta spelarna turas om att själva köra en halvtimmes frågestund med fansen. Småsaker som inte kräver att ha en Frank på "stand-by" men som ändå gör att det känns som att man får bättre insikt i laget.

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Om folk är villig att betala tiotusentals kronor för att spela Candy Crush Saga helt på eget initiativ, så borde det vara möjligt för MoDo att hitta kreativa sätt att tjäna pengar på. Matchtips, fantasy hockey, lotterier, Skype-fika med spelare, exklusiva Windows-teman, mobilappar eller en sådan enkel sak som att man kan få en cardboard av sig själv på läktaren.

Känslan är att föreningen blir handlingsförlamad så fort de drabbas av motgångar och tappar initiativförmågan. Det gör ont i mitt hjärta att återigen, sitta och här och racka ner på mitt älskade MoDo, efter att tidigare i höstas ha beskrivit dem som en förening som gör "allting rätt". Det är klart att resultaten är det primära, men det blir inte bättre av att alla springer och gömmer sig och när de väl ställer upp i intervjuer så haglar floskler som "Vi siktar på att komma topp-6 och i slutspelet kan allting hända".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett:

79kr drogs från kontot idag, just nu betalar man för inget då.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag tycker att alla som har Premium börjar med att höra av sig varför man ska behålla tjänsten.
Du kommer med grymma förslag på vad man ska göra tycker jag.
Förmedla dessa till Widebro.
Kommentera