1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480255 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2121907

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
J F K: dumt av mig, eftersom du är expert på att kommentera utvisningar som inte tas av domaren så trodde jag du kunde bedöma även den här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Olle: Jag ger mig inte in i eran diskussion kring filmningarna MEN för att kasta lite ljus på eran trovärdighet så vet jag att du skrev ganska mycket igår om att domarna bland annat gör den sämsta insatsen på hela året, att domarna blåste fördelar för Modo etc.
Detta bevisar enbart att du inte är ett dugg objektiv i dina bedömningar eftersom domarinsatsen igår var en av dom bättre i allsvenskan (som jag sett) denna säsong.
Det missades och blåstes ungefär lika rätt och fel åt båda håll, men framförallt så blåste han inte av för småsaker utan det blev bra flyt i spelet, och Modo var inte det laget som tjänade på detta då vi var kraftigt försvagade och trötta, vi skulle ha behövt ett hackigt spel för att orka.
Men jag föredrar när det blir flyt och mycket känslor i spelet.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Olle: här handlar det om saker som domarna i efterhand granskat eller haft möjlighet att granska via video. Det är alltså i regel mycket säkrare bedömningar än det dom måste ske på en sekund eller mindre på isen.

Det var flera lägen som kan ha varit förstärkningar eller där en spelare pga dålig balans ramlade, men bara ett vars uppsåt bedömdes vara att lura domarna att ta en lång utvisning.

Live with it.
Kommentera