1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481396 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2121923

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Olle: Jag ger mig inte in i eran diskussion kring filmningarna MEN för att kasta lite ljus på eran trovärdighet så vet jag att du skrev ganska mycket igår om att domarna bland annat gör den sämsta insatsen på hela året, att domarna blåste fördelar för Modo etc.
Detta bevisar enbart att du inte är ett dugg objektiv i dina bedömningar eftersom domarinsatsen igår var en av dom bättre i allsvenskan (som jag sett) denna säsong.
Det missades och blåstes ungefär lika rätt och fel åt båda håll, men framförallt så blåste han inte av för småsaker utan det blev bra flyt i spelet, och Modo var inte det laget som tjänade på detta då vi var kraftigt försvagade och trötta, vi skulle ha behövt ett hackigt spel för att orka.
Men jag föredrar när det blir flyt och mycket känslor i spelet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Gavelo: det är ju alltid en subjektiv bedömning mellan supportrar av olika lag, därför tog jag också med statistik som jag tycker stödjer min åsikt, kortfattat: ni är ett av de mest utvisade lagen i ligan och snittar betydligt färre utvisningar i dom här matcherna än vad ni normalt gör trots en kraftigare dominans av motståndarlaget än vad ni normalt möter. Det finns massor av omständigheter som kan förklara det, ni skulle tex. ha kunnat spela mycket mer disciplinerat i dom här två matcherna än vad ni normalt gör och här blir det subjektivt igen för det tycker jag verkligen inte att ni gör (även om ni gör två bra matcher).

Nu har jag inga siffror att luta mig på när jag säger att det är ovanligt att utvisningarna blir jämnt fördelade över matcher där skottstatistiken slutar 85-37 och det ena laget har ett puckinnehav på 62% varav dubbelt så lång tid i anfallszon som det andra laget.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå 2021-01-03
Gavelo: håller helt med bra bedömningar i både matcherna av domarna, bröder tror jag, mycket roligare se hockey utan en massa petiga utv, visst de missade några men det var jämnt fördelat
Kommentera