1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2123786

Sv: Silly season - 2020
Majbrasan: Ja, jag begriper ingenting. Rätt mycket Bagdad-Bob över uttalandet. Alla på sidan om kan ju se att truppen verkligen inte presterar alls. Varken individuellt spelare för spelare eller kollektivt där man blir extremt tillbakapressade, stillastående och skapar väldigt lite framåt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: Jag menar att problemet i första hand är psykologiskt/sociologiskt och det blir mer och mer tydligt. Modo är en förening med en fantastisk historik, med ett antal världsstjärnor av allra högsta klass fostrade. Föreningen har en stark dragningskraft på yngre spelare, men även etablerade. Man har relativt god ekonomi och en stark organisation. Sportsligt har det dock gått trögt efter det senaste SM-guldet. Dålig kontinuitet i både tränarstab och spelartrupp är uppenbart, men räcker inte som förklaring. Om man tittar på spelartrupperna menar jag att de underpresterat, detta gäller inte minst innevarande säsong. Ett mönster som kunnat skönjas är att kortare perioder med bra spel och resultat ersatts av bedrövligt spel som ofta ser oinspirerat ut. Sedan följer en period av låst och dåligt spel, där spelarna åker och funderar för mycket. Jag tror att förklaringen framför allt ligger i föreningens grandiosa och uppblåsta självbild. Den smittar ofta på ett ohälsosamt sätt av sig på spelarnas prestationer. Det är bara att jämföra hur många spelare agerat när de spelat i andra lag. Jag har ingen quick-fix lösning på detta, men jag tror att man måste börja tänka i de här banorna i stället för att värva/grannens grabb etc
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
J F K: ja jag förstår inte alls uttalandet, Ulf säger att vi inte är där vi vill vara, men ingen analys om varför? Vad ska en till ass. coach göra?

Det som fungerar sämst för tillfället är defensiven, hinner inte Styf och Omark med att coacha den biten undrar jag vad de lägger tiden på? Ska då en assisterande coach komma in för att lägga om hela defensiven?
Låst ämne