1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

346025 inlägg · 3898 ämnen

Inlägg #2126674

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Rytter:

Visst har glader gjort en del bra värvningar men.....

- Heponiemi har lämnat
- Kaut har lämnat
- Lindgren har lämnat
- Olhaver har lämnat
- Gagnon har Lämnat
- tränare Nieminen har lämnat

Snacka om att det blir kaos i truppen.

Dessutom blir Viklund långtidsskadad och Corrado har varit borta för länge. Lägg därtill att modo matchat en hel del juniorer vilket fått andra backar att dra ett tungt lass.

Tycker Glader har stor del i hur modo ser ut just nu
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Steken84: Lägg till att utöver de du har nämnt så är Svenningsson och Mikkelson rejäla besvikelser. Tror många hade förväntat sig mer av Sebastian Ohlsson också. Aagaard är knepig, för han gör sina mål, men jag tycker han är alldeles för ojämn och spelar inte som någon typisk center. Han känns mer som en Morten Madsen-typ som passar helt okej i en gnuggarkedja, men inte någon man stoppar in för att styra i powerplay.

Peters ligger på 91,16%. Det är helt okej, och visst har han varit grym på slutet, men ifall man ser honom som en succévärvning så säger det mer om vilken enorm besvikelse de övriga har varit.

Corrado har väl gjort det helt okej och är överlägset bäste back, men hade likväl velat se honom mer involverad i det offensiva spelet.

Tror mycket på Rockwood, men i övrigt är det ju slående vilket ospännande lag han har lyckats värva ihop, framförallt nu när Kaut, Lindgren och Heppo är borta.
+2
Kommentera

Sv: Modo - Karlskoga 2021-01-13
Heponiemi tyvärr med i Floridas Taxi squad. Suck
Kommentera