1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480007 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2128143

Sv: Silly season - 2020
M Horava: Alla har alltid tränat hårdare i sina nya klubbar. Så man ska nog inte bli allt för sorgsen av såna kommentarer.

Och Norlinder kommer ju från laget ifjol. Laget som i princip kunde nöta ned allt motstånd över 3 perioder när vi hade flytet.
Ifjol sågs det inga tendenser till att man skulle vara otränad.
Att Jocke skulle gjort alla lönfeta över en sommar tror jag inte.
Ger man fan in att passa 1m bakom/framför klubban på medspelaren eller att passa motståndarna samt är smartare utan puck behöver man inte åka runt helt i onödan som man gör nu. Det kommer spara mkt energi.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Monno: Håller med dig ang. träning. Men du måste väl ändå hålla med om att det är skillnad på att vara i toppen av SHL eller att vara det i HA?
Förra året tränade man rätt och bra utifrån den trupp man hade och att man hade som mål att vara i toppen av HA. Min personliga favorit var att de tränade på att spela snabbare än vad de klarade av. Precis den utmaning vill jag se!
Frölunda tränar för att vara i toppen av SHL.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Monno: Det här runt Hedberg, om han nu fått lämna laget p g a hans ” olämpliga” uppträdande( vad det nu är). Tänker också på Karlkvists frustation över vissa spelare, inte ofta man hör spelare kritiserar egna spelare. Låter som det inte är friktionsfritt i truppen, påverkar säkert harmonin och kanske i slutänden spelet
Vad tror ni?
Låst ämne