1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479927 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2128773

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: vad säger ni om tacklingen på Scott, borde den anmälas?
Är vi enögda då vi anser att det borde bli avstängning?
Han som tacklade har dessutom fått matchstraff 4 gånger de senaste 41 matcherna bland annat för skallning och spark mot motståndsare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:
Lättare att se här, tycker mig kunna se en uppåtgående rörelse, däremot tycker jag det är svårt att se om träffen tar i huvudet. Nowick kunde nöjt sig med att stoppa honom men tar i, men det finns det ingen regel emot iofs. Sent vet jag inte om 10 matcher är det som skall vara.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Väldigt svårt att säga enbart på den lilla filmsnutten, det finns ju fler saker än sista halvsekunden som spelar in i en tackling.
Tacklingen ser inte speciellt ful ut men kanske tar illa, att folk får tacklingar i huvudet beror ju många gånger på spelarnas längd och behöver inte förenligas av något fult.

Det man kan starkt kan ifrågasätta är varför han tacklar som han gör, men åter igen så är filmsnutten ganska kort och ger inte full information kring händelsen.

Spontant så tror jag det kommer innebära en avstängning!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: Återfallsförbrytare skall väl alltid straffas hårdare har jag för mig dom dagt tidigare.
Händelsen i sig tycker jag bara den är en avstängning, Tycker att det finns en rörelse upoåt huvudet innan träffen. Och lite blindside också tror jag domaren ansåg eftersom dom skickade honom direkt av isen!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: återfallsförbrytare, samt tycker jag den tar i huvudet vid första kontakt.. jag tycker han borde iaf få +5-8 matcher pga detta. med tanke som du säger har han varit avstängd för sånna saker fler gånger denna säsong

samt hur var det med visa respekt för andra? sen verkar alla inte vilja ha bort huvudtacklingar.. kan bli en karriär som står på spel pga det där
Kommentera