1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481500 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2130159

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
Sven Tuta: Allt var inte kattskit igår. Spelet kan man givetvis älta hur mkt som helst, men det jag tar med mig är hur laget kom tillbaka och kämpade och glädjen vid målen, men sen att coacherna hjälpte till att förlora en poäng det är för jä... dåligt. Hoppas nu bara att det gav självförtroende inför kvällens match och att Peters står på huvudet så kan vi kanske överraska
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
Sven Tuta:

Håller med det var inte i närheten av våra sämsta insatser igår. Tycker att ledning med 3-0 och 4-0 för Väsby var ganska orättvist. Otroligt slumpartade mål som går emot oss medan vi inte hade marginalerna med oss, en puck på mållinjen, karla prickar ribban i pp, Ohlsson, Wallinder och Strömgren bränner rena lägen.

De första målen vi släpper in är ju mycket tillfälligheter, Öhman ramlar bakom mål när han har pucken under kontroll så en Väsby spelare kan plocka upp den och spela in till en ren i slottet, andra målet är ett skott som spelare täcker och returen ramlar ner rakt på klubban på en väsby spelare som får öppet mål, tredje målet är i BP och vår spelare kommer ut på skytt och spelar blad-blad skottet styrs och vinklas upp i krysset.

Det var en sådan match där allt gick emot oss i början och vi fick inget med oss, därför tycker jag ändå det är imponerande att spelarna fortsätter att jobba hela vägen och lyckas att vända matchen. Visst vi fick några enkla mål retroaktivt i slutet, men det hade vi aldrig fått om vi gett upp och lagt oss ner och dött vid 4-0.

Man kan kritisera mycket i vårt spel och vår strategi, men igår var det inget fel på viljan och arbetsinsatsen hos våra spelare, detta ska snarare hyllas och otroligt starkt att komma tillbaka och ta 2p. Hur många lag vänder ett 4-0 underläge med 29 minuter kvar att spela. Visst surt att inte ta alla 3 när vi väl går upp i ledning, men 2p känns som en stor vinst med tanke på hur mörkt det såg ut efter 31 minuter och underläge med 4-0.

Hoppas detta var stärkande för moralen, att spelarna ser att om man jobbar stenhårt så får man också marginaler med sig i slutändan.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 2021-01-19
Sven Tuta: Förstauppställningen vid pp var också riktigt bra igår.
Kommentera